jam

jom chat

Belog frens

|n|O|t|E|s|

A|L|a|m M|a|y|a

A|L|a|m M|a|y|a

~ TenTAnG akU ~

nama diberi nur mastura bt mohd ghazali
umor 21 bwu muda lagi okey...aq anak ke7 drpd 14 kiranya anak tengahla kan heheh....

aq simple jer..bolehh larr org kata, open n trima apa2 jer teguran jika korang mau tegur la hahah kalu xnk pun aq x kisah..aq ni bwu jer umo 21..still blajar in cos biss.accaunting dip under utm skudai johor...wahh jauhkan tapi tidak la sejauh
mane pun dalam Malaysia jugak kan heheh.....

aq ni sikapnya ada jugak gila-gila
tp time serius aq serius la....time enjoy aq enjoy la heheh...
....doakan aq ea dalam setiap apa yg aq lalui okeys geng...

Followers

Sunday, October 17, 2010

~ Tentang aku dAn kELUarGA KU ~

salam semuanya btemu kita kembali dipagi ini heheh
hari ni aq nk kongsi pasal diri aq n family pulak heheh bila lagi kan korang nk tgk my big family..
ni adalah keluarga yg hapy beb heheh semua otak gila2 hahahah

opts ni dia my family tcinte heheh yg pakai bju oren tu semua dah kawin la kcuali budak2 yg kt depan kiki
tgk..muka aq like my father u know hahah..jgn jelus sememangnya rapat...
okes...nie kak long n sbelahnya tu semestinya la husband dia kan huhu jelus pulak ...
ni anak2 buah aq yg agak2 nakal + tok duk diem hahah
aq suka maen yg dgn yg bongsu tu hahah so cute...
kisah percintaan mereka amat menarik n best kami adek bradik dgr so sweet beb bercinta sebelum kawin
alhamdulillah mereka bahagia..(ustazah + ustaz)
universiti al-azhar mesir mereka bertemu
dari mata turun ke haty hahah biasalakan mula2 aq dgr pun xpcaya tp kenyataan hanya ALLAH SWT yg mengetahui kisah mereka..
~love story~

Yg kali nie pulak abg long aq kiranya ea la paling lelaki paling tua tu kami pggl abg long heheh
sbelah dia tu bkn gf tp bini die okey..cun kan..
nie pic raya tahun 2010 eaetu tahun ini lah kan hahahaah
skrg mereka dh kurniakan seorg chya mata bwu jer dilahirkan mggu lepas huhu yg paling sedih aq x dapt balik tgk ank buah bru huhuhu biasala belajar kan tp apa2 pun taniah diucapkan oleh abg long 
opts nama bby aq xtau soryy hahah apa punya mak sdra la kan 


Anduk bha cantek2 nya bidadari dari kayangan nie dgn putra2nya hahahah jgn jelus beb
yg di ats tu yg belum kawin lagi termasuk aq la. opts... tlupa pulak aq nk bgtau sebenarnya 8 0rg tp ada 7 sb ada sorg adek ku yg gurl enth kemana paham2 la time beraya kan hahaha..
yg paling tua disini kakak ku yg bercermin mata tu n dot dot dot....
~selebihnya rahsia kami~ 

 nie aq n new baby..ni bby kak ngah heheh bru jer lahir sblum puasa tahun ni heheh bby ni punya la 
berat 3.7kilo beb..time ni aq yg jaga sb time cuti semester hahahah so cute..



kesian anak sdara aq nie time tido pun aq ganggu...opts sbenarnya bkn tido pun ea asyik nangis jer penat beb sakit pingg aq ni jaga huhu kalau la ada ank sendiri xtau la mcm mane kan ( brangan sekejap)
pic kak ngah aq n suaminya ada tp yg 1 family tu xsempat nk ambik coz ank2 dia punya pasal la nk braya huhuhu sedihkan tp xpe kn foto atas skali tu dh ada so korang tgk sendiri la ea 


nie pic ank kak long heheh comel kan...montel mcm aq jugak hahaah biasalah ikut mak uda dia..
hohoho harap maafla sb pic kakak ku no3 xde sb dia braye kt pahang dgn husband die heheh..
jgn jelus ea my sis n sowie coz teda pic mu disini..

okEy nOW my sTOry
 

okey Nie temANKu naMA dia rAHSIa......still stdy like me diP.BIss.accounting
dIa niE Lawak la skiT TapI DgN org Yg diA KenaL Jer la..
yG SlebihNYA tanyA LA dIA kikiki.. 



jeNG-jENG..Nie die aweK COmel hahah xdelah aq gurau jak ..tpi cutEkan so sweet..
my NamE KAyangaN KIkikie
nie AQ PosinG Kt iStana APA entAH aq LUpa nk CAtat jgn marAH.. 




 Okea nie pulak my sis nama ea artdzul heheh sory kalau salah eja ea 
dia kakak angkat aq, aq selit disini sb ea dah jadi sebahagian dari family aq..
dia dak akaun gak still stdy upm..( moga2 kak dpt sambg master next year k )
pKenalan kaMI rahSia 
paper2 pun otak kami gila2...persamaan suka berjalan2 n go to KFC...

5 comments:

artdz said...

hohoho.. nampak muka mas penat dalam gamba dukung anak sedara tu.. hihihi
mas.. nape letak gamba ni? x lawa.. x pakai tudung. hehe.. segan sero.. kikiki

B.i.M.B.i.E said...

alah okey bha tu..comel jer...hikhikhik kenangan n sgala kenangan...
ea mmg penat la sb tgh mlm xtido huhuhu bygkan la tido kt hospital mcm mane

artdz said...

ala.. baru berapa hari je kan awk duk hospital tu. x sampai seminggu kan. sy dulu lagi lama wak, dekat sebulan duk hospital jaga mak sy. ingat x? hoho.. tapi best la. dapat gak berbakti pada mak kan. hihi.. awk pun dapat berbakti pada kakak.. ^_^

PeranTau_89 said...

Salam..

susah skit nk bca kalau ang highlithkan mcam2 colour.. :-)

apae2 pown, gud luck sis!!!

B.i.M.B.i.E said...

hahahah ok jer perantau... kamu pun good luck k...
moga apa yg mas kongsi dapat korang trima seadanya...

Post a Comment

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©