jam

jom chat

Belog frens

|n|O|t|E|s|

A|L|a|m M|a|y|a

A|L|a|m M|a|y|a

~ TenTAnG akU ~

nama diberi nur mastura bt mohd ghazali
umor 21 bwu muda lagi okey...aq anak ke7 drpd 14 kiranya anak tengahla kan heheh....

aq simple jer..bolehh larr org kata, open n trima apa2 jer teguran jika korang mau tegur la hahah kalu xnk pun aq x kisah..aq ni bwu jer umo 21..still blajar in cos biss.accaunting dip under utm skudai johor...wahh jauhkan tapi tidak la sejauh
mane pun dalam Malaysia jugak kan heheh.....

aq ni sikapnya ada jugak gila-gila
tp time serius aq serius la....time enjoy aq enjoy la heheh...
....doakan aq ea dalam setiap apa yg aq lalui okeys geng...

Followers

Saturday, October 2, 2010

~ tentang komunikasi ~

skarang bwu aq thu pentingnya komunikasi mane xnya kemana sje kita pergi mesti bkomunikasi tambh2 spking beb hukhuk letih tuk myusun ayat beb hehehhe kalau la tsalh sebut wat malu jek... then ada jugak halagn komunikasi huhuhu korang nk tau x apa tu hlgan dia...meh cini cik mas nk bgttau ptama 1 bhasa yg kita guna beb heheh tu memg hlgn yg susah dielak la kan kedua lak faktor persekitaran kita beb ty jugk hlgn alah seng2 mcm kita skrg byk hlgn jugk kdg2 tenet slow kn heheh then xdpt bhubg... korang tau x komunikasi ni adalh 1 proses menyampaikan maklumat kita kpd org lain nah tgk skrg pun aq tgh sampaikn sesuatu knp korang kn so skrg tlh blaku 1 proses pympaian idea,perasaan n fikiran kpd individu n individu yg lain sb ini adalah 1 proses interaksi antara kita eatu proses tuk mhasilkan pemahaman tp yg penting apa yg kita sampai kan tu mesti tepat,jelas n nyata ok>>>>>

akhir kata 
LYN ORG LAIN SEBAGAIMANA ANDA MAHU DIRI ANDA DILAYAN OLEH ORG LAIN
EATU ADALAH SEBAIK2NYA TU SEMUA KAN...
SKIAN JUMPA LAGI D' NEXT EPISOD OK KWN...

5 comments:

artdz said...

ye.. betul cakap awak komunikasi skill tu penting dalam kehidupan seharian kita. tapi, jangan malu untuk belajar, biar salah kita cakap, tapi jangan dah tau salah tapi buat tak tahu je.. seeloknya kita try perbetulkan kesalahan itu.. jangan malu untuk belajar k.. hehe

B.i.M.B.i.E said...

amboi2 mcm peli mas jer ni xper2 ok .. insyaallah akan mas blaja semua tu nty k kak yati hahahah

artdz said...

heepppp.. tumbuk kang baru tahu.. hohoho

B.i.M.B.i.E said...

hahahah try la tumbuk wahkakak.. i said kak yati bulat ...helpppp hahahahah kkak yati kak yati....

artdz said...

siaplah.. nanti sy tumbuk awk betul2. biar lebam2. x leh nak jalan n makan dah.. hohoho

Post a Comment

 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©